Skandinaviske TV kanaler


 

IPTV

J.O. Dreams tilbyder en stabil IPTV løsning. Med vores eget panel indenfor IPTV leverer vi hurtigt og enkelt skandinaviske TV kanaler m.m. til din feriebolig i Tyrkiet.

 

Proces for udarbejdelse af IP TV system i Tyrkiet;


For at kunne opnå et godt og stabilt TV signal på dit IPTV, anbefaler vi dig at få lavet en fast internet linje kun til jeres bolig. Det er vigtigt at det Internet man vælger, er stabilt Internet med nok MB download. Læs mere om Internet på vores hjemmeside.

 

Det siges at man også skulle kunne benytte dette system via Wifi, dette anbefaler vi dog ikke idet vi ud fra vores erfaringer ser at dette ofte er skylden i at billedet på tv`et vil fryse eller at der generelt vil være et meget dårligt TV signal.

 

Vi vil her nedenfor step for step beskrive hvordan installationsprocessen vil foregå, samt efterfølgende brug heraf. Vi vil foreslå at du lader denne beskrivelse ligge fremme i din lejlighed, hvis der måtte komme andre gæster i din lejlighed, som ønsker at benytte dit TV system.

 

1: Der underskrives en internet kontrakt med din internet udbyder (Dette sker på udbyders kontor og dette har vi hos J.O. Dreams intet at gøre med. Vi vil gerne oplyse om hvilke udbydere der findes men vi anbefaler ikke en decideret udbyder) Vi tilbyder naturligvis at assistere dig under denne proces og tage med dig hen til den enkelte udbyder, hvis dette måtte ønskes.


2: Når din internet udbyder har leveret internet forbindelsen til din lejlighed, underskriver du et overdragelsesdokument og alt skulle nu fungere. (Har du bestilt  IP TV system via os, kommer vores installatør og installerer IP TV hos dig, efter din internet udbyder er færdige med deres del af opgaven.) Processen hos din internet udbyder tager oftest imellem 2-15 hverdage før en aktiv internet forbindelse vil være at benytte i din bolig.


3: Ved hver ankomst til din lejlighed bedes du senest 48 timer før ankomst, sende en mail til din os meddelende hvornår og hvor lang tid du ønsker åbnet for dit IPTV, derefter sørger vi for at åbne det. IPTV kan minimum åbnes for én måned ad gangen og man betaler pr. påbegyndt måned. Prisen er 35 Euro pr.måned (Pengene trækkes fra din home service konto hvis du er home service kunde.Hvis du er ekstern kunde, skal du overføre penge til din konto inden vi kan åbne for dit IPTV.)

 

Som ejer af lejligheden, er du ansvarlig for at alle kabel føringer mm. Er intakte og af en kvalitet, som kan sende internet forbindelsen igennem uden større udfordringer. Er dette ikke tilfældet, tilbyder vi naturligvis gerne vores hjælp til at skifte jeres kabler. Dette gælder både fra kælderen og op til lejligheden samt kabelføringerne inde i selve lejligheden.

 

 

Prisliste:

 

** For TV kanaler forudbetaler du for en måned af gangen, hvilket vil sige at når det ikke er i brug er det heller ingen udgifter.

***J.O. Dreams kan betale dit Internet abonnement ligesom vi betaler andre regninger fra din service konto hos os. Dette sker dog kun, hvis du har en Home service kontrakt med os. Har du ikke en Home service kontrakt med os, vil du være ansvarlig for selv at betale din internet regning hver måned.

 

Ønsker du en uforpligtende samtale vedr. IPTV så er du velkommen til at komme forbi vores kontor, ringe til os eller sende os en mail. Her vil en af vores service konsulenter i vores Home Service afdeling sidder klar til at besvare eventuelle spørgsmål hertil. homeservice-dk@jodreams.dk

 

I ønskes held og lykke med jeres IPTV.

 

Med venlig hilsen

J.O. Dreams service center

www.jodreams.dk

+90 242 515 03 21

 

IPTV Channel Listing

 

Danish

Swedish

Norwegian

German

English

DR1

DR1 HQ DR2

DR3

DR Ramasjang DR Ultra

DR K

TV2

TV2 Zulu TV2 Fri

TV2 News TV2 Charlie TV2 Film TV3

TV3+ TV3+ HQ

TV3 Puls TV3 Sport 1

TV3 Sport 2

Kanal 4

Kanal 5 6eren 7eren

Canal 8 Sport Canal 8 Sport HQ Canal 9

Viasat Golf

Disney XD

Cartoon Network Eurosport 2

Disney Junior/V-film

SVT1

SVT2 TV3

TV4

TV4 Film TV12

Disney XD

Kanal 9

Viasat Football Kanal 5

Sjuan

TV

TV2

TV2 Sport

TV2

Nyhetskanalen TV2 Zebra

TV2 Bliss

TV2 Filmkanalen NRK1

NRK2

NRK Super TV3

Disney XD FEM

TV6

Boomerang MAX

Viasat 4

C more football C more live 1

3 Sat

RTL RTL II

VOX

Pro Sieben KIKA

Sat 1

Kabel eins N24

ZDF

VIVA Germany Das Erste Bayerische FS Nord

EinsPlus Eurosport N-TV

Sport 1

SWR fernsehenBW WDR Koln

BBC1

BBC2 BBC3

BBC4 ITV ITV2 ITV3 ITV4

Channel4 Channel5

Discovery BBC World

National Geographic Nature/Crime/Playboy Eurosport

True Drama True Movies 1

True Movies 2

USA

Star Cbeebies CBBC

4 Film

 

Bruger guide til IPTV Box

Tænd for dit TV og vælg den indgang hvor din IP boks er tilkoblet til. (AV eller HDMI input)

Tænd for din IPTV box ved at trykke på den røde knappe  

 

Startbilledet skal se ud som på billedet. Tryk OK, og kanal listen vil blive vist som på billede nr. 2.

 

Vælg en kanal med piltasterne op og ned, og tryk OK for at vælge kanalen. Tryk herefter OK igen for at vælge fuld skærm. Tryk OK for at vende tilbage til kanallisten.

 

 

Hvis det sker at du ikke kan få kanalerne frem på boksen, kan der være flere forskellige årsager til dette. Som udgangspunkt er det altid internetforbindelsen eller betalingen som er problemet. Vi oplever meget sjældent problemer, som skyldes TV-udbyderen eller boksen.

 

Får du dette billede frem, med teksten “Page loading error” skyldes det din internetforbindelse. Kontakt da din

Internet udbyder, hvis du ikke selv kan løse problemet. Tryk på den røde knap (F1) på fjernbetjeningen for at indlæse kanalerne. igen.

 

 

Hvis dit billede “fryser”, du kommer i tvivl, eller kommer ind i nogle menuer du ikke forstår, kan du altid løse problemet ved at tage strømmen fra boksen og tilslutte den igen.

 

Hvis du har problemer med at billedet forsvinder og kommer igen, fryser eller lignede, skyldes det at din internetforbindelse er ustabilt.

 

Får du en blå skærm frem med teskten “your set-top box is blocked” skyldes det manglende betaling.

 

Yderligere spørgsmål eller problemer, kontakt J.O.Dreams Home Service

Tlf.: +90 242 515 03 21


J.O Dreams Web Site: Print denne side

Print denne side / Close This Windows