Linned vask


Linned vask

Hos J.O. Dreams tilbyder vi vaske service til vores kunder. Vores vaskeordning foregår således at vi afhenter dit tøj, sengetøj osv. i din lejlighed. Vi sørger for at det bliver vasket og bragt tilbage til din lejlighed igen.

 

- Vær opmærksom på, at det er 5 kg (en maskine) til 12,5 EURO vel at mærke det er samme farve. Hvis,  der er mørkt og hvidt vasketøj blander vi det ikke,  og det bliver derfor måske 2 maskiner af 12,5 EURO.


Det beskidte tøj der ønskes vasket, bedes lægges på gulvet i gangen medmindre der er noget der er fugtigt, så anbefaler vi at I hænger det op. Når tøjet er vasket og vi leverer det tilbage, lægger vi det rene tøj på din seng.


De fleste af vores kunder bestiller denne ordning efter deres ferie, da det ofte er svært at nå at vaske sengetøj og håndklæder hvis flyet evt. har afgang om natten eller tidligt om morgenen.


Transport frem og tilbage fra din lejlighed er inklusiv i prisen.


Bestillingen skal være os i hænde mindst 48 timer før jobbet ønskes udført. Vi vasker og leverer ikke søndag. Det tager 2 dage fra vi afhenter til vi bringer det rene vasketøj tilbage i lejligheden.


Udfyld venligst alle punkterne i bestillingen da denne ellersikke vil gå igennem vores bestillingssystem.

 

 

J.O Dreams Web Site: Print denne side

Print denne side / Close This Windows