Forsikring og skade service


Forsikring på din ferie bolig


Når man køber bolig i Tyrkiet, er det, ligesom i Danmark, en god ide at tegne forskellige forsikringer. Vi har derfor lavet et samlet overblik over hvilke forsikringer der findes her i Tyrkiet, nogle er lovpligtige at have mens andre er frivillige.

 

DASK er en jordskælvsforsikring, der  dækker skader ved jordskælv, denne forsikring er lovpligtig i Tyrkiet.

 

Indboforsikring dækker skader på møbler, selve lejligheden, samt indbrud.

 

Bygningforsikring. Hvis man gerne vil have dækning mod vanskader og brand mm skal man tegne det man kalder en bygningforsikring.

 

Man behøver ikke at tegne både indbo og bygning men det anbefales. Ligeledes bør man selv undersøge om selve komplekset er forsikret med en fællesforsikring, da din private indboforsikring da skal sammensættes ud fra dette. En forsikring på fælles området skal dække steder som parkeringsplads, pool, elevator, tag, generator osv. Disse forsikringer bør tegnes hos tyrkiske forsikringsselskaber.

 

J.O. Dreams samarbejder med et rigtigt godt forsikringsselskab og har via vores fine samarbejde, opnået særdeles fordelagtige priser for vores kunder. Såfremt du ønsker at vi indhenter et tilbud på forsikringer til din bolig hos vores samarbejdspartner, er du meget velkommen til at kontakte os på mail.

 

Forsikringssager/Skader service

J.O. Dreams har samarbejde med  Generali sigorta, der er et af Tyrkiets største forsikringsselskaber og som er et internationalt forsikringsselskab som J.O. Dreams yder skade service for. Dette vil sige, at står du som kunde med en vandskade m.m. og dette ønskes meldt til forsikringen, tilbyder J.O. Dreams at gennemføre sagen.

 

J.O. Dreams har kun behov for at modtage dine bank detaljer, så kører vi hele sagen igennem inkl. udbedring af skaderne samt udbetaling af forsikringspræmien.

 

Tegner du en forsikring igennem J.O. Dreams, står vi automatisk for denne service.

 

Har du tegnet en forsikring i et andet forsikringsselskab, tilbyder vi også gerne denne service. 

 

Når din tidligere forsikring udløber kan vi tilbyde og tegne en ny forsikring igennem vores samarbejdspartner Generali sigorta hvis dette måtte ønskes.


Du er velkommen til at tage kontakt til en af J.O.Dreams service medarbejderer for yderligere informationer.

J.O Dreams Web Site: Print denne side

Print denne side / Close This Windows